Томчев и Енчев ООД

кожарска фабрика

Български English

Продукти

firefox-gray firefox-gray firefox-gray

Телешка напа за облекла

Телешка напа за обувки

Телешка напа за чанти

Ярешка напа за облекла

Ярешко шевро за обувки

Ярешки кожи за ръкавици

Козя напа за облекла

Козе шевро за обувки

Гюдерия

Цени: Ярешка напа - 35 лв./м2, Телешка напа - 50 лв./м2